Наркооранжериите с марихуана в Орландовци“ се оказаха две. Това стана

...
 
Наркооранжериите с марихуана в Орландовци“ се оказаха две. Това стана
Коментари Харесай

Наркооранжериите с марихуана в „Орландовци“ се оказаха две

 

Наркооранжериите с марихуана в „ Орландовци “ се оказаха две. Това стана ясно по време на гледането на настояването на прокуратурата за непрекъснат арест на тримата арестувани в София.

Оранжерията е открита в дома на един от арестуваните, часове откакто проверяващите са влезнали в първата в столичния квартал „ Орландовци “.

Наркооранжериите с марихуана в „ Орландовци “ се оказаха две 24.05.24 16:45 Слави Трифонов: Днес ние, като нация, би трябвало да погледнем гордо към останалите нации 24.05.24 16:22 Уволниха старши треньорът на „ Барселона “ Шави Ернандес 24.05.24 16:08 Кои сме ние без добавките? Само едни голи охлюви в свят на добре маскирана хубост 24.05.24 15:45 Васил Терзиев: Нека не забравяме и смисъла на културата в нашето всекидневие 24.05.24 15:26

В нея са открити още няколко стотин растения канабис в друг етап на развиване. Двете лаборатории са били оборудвани с поредност от сензори, които да наблюдават за температурата и влажността на въздуха.

По-рано Софийският градски съд реши, че Владимир Янев, Валентин Стефанов и Алекс Соколов остават в ареста. За подсъдимите са събрани задоволително доказателства, че са отглеждали и съхранявали марихуана за разпространяване. Има и доказателства, че част от създадената дрога е популяризирана в София от тримата обвинени.

Разследването е на ранен стадий и затова съдът приема, че в случай че тримата са на независимост могат за попречат на събирането на доказателства. Освен това, следва да се съберат още доказателства за връзките сред тримата арестувани.

SafeNews напомня, че в началато на май, криминалисти разкриха наркооранжерия в с. Долна Диканя край Радомир. Специализираната полицейска интервенция против наркопроизводството и наркоразпространението е извършена през днешния ден в региона.

Криминалистите извършили инспекция в икономически двор селото и в постройката на някогашна мандра са разкрити четири пространства, пригодени за развъждане на растения от рода на конопа. Те са особено оборудвани с лампи, климатици и с построена вентилация.

Източник: Българска национална телевизия

 

 

Още вести четете в: Uncategorized За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР